Artori - Didak Foldaway
Naar het overzicht

De Foldaway

een revolutionaire plooikrat die voldoet aan alle eisen van de professionele markt.

Scroll voor meer

Wanneer we bij Artori een product ontwikkelen, stellen we niet alleen kostenefficiëntie voorop door eerst na te gaan of een product haalbaar is alvorens met het design aan de slag te gaan. We gaan ook na of het product aansluit bij de verwachtingen, wensen en gebruikservaring van de eindgebruiker. Het begrijpen en prioriteren van diens behoefte is immers van onschatbare waarde. 

Hoe vertalen we bij Artori de eisen van onze klanten in een concreet eindproduct? En hoe zorgen we ervoor dat een product zowel kostenefficiënt is en bijdraagt aan een groenere toekomst?

We illustreren dit proces in een aantal artikels aan de hand van een product dat we recent hebben ontwikkeld, nl. de Foldaway. Dit is een innovatieve kunststof vouwkrat, ontworpen in opdracht van Didak Injection. Het Grobbendonkse bedrijf, expert in het spuitgieten van kunststoffen, wilde een plooikrat op de markt brengen die het beste scoorde op alle eisen voor de professionele markt, nl.:

  1. Zoveel mogelijk goederen per krat vervoeren
  2. De stockageruimte van de kratten beperken
  3. Stevig en betaalbaar
Artori - Didak Foldaway

Tot 20% compacter op te vouwen en de beste volume-gewichtsverhouding.

Zo zag de Foldaway het levenslicht, een revolutionaire plooikrat die voldoet aan alle 3 de eisen, daar waar de meeste kratten maar aan 1 of 2 van de vermelde eisen voldoen.

Dankzij het unieke ontwerp is de Foldaway tot 20% compacter op te vouwen dan andere kratten op de markt en met zijn maximale interne volume biedt hij bovendien de beste volume-gewichtsverhouding. De unieke handgrepen zorgen ervoor dat ontstapelen nog nooit zo eenvoudig was en stapelen nog  nooit zo efficiënt. Gemaakt van stevig innovatief kunststof materiaal biedt deze krat bovendien optimale bescherming voor alle opgeslagen producten. 

En last but not least: de krat wordt door Didak Injection geproduceerd met 100% groene energie uit 1 materiaal (inclusief de handgrepen) en is dus 100% recycleerbaar!

Ruimtebesparend in design, groots in duurzaamheid!

Artori - Didak Foldaway

Volg het traject van opdracht tot afgewerkt product.

Hou onze blog en onze Linkedin pagina de komende weken in de gaten en volg het traject van benchmark en design tot sterkteberekeningen en prototyping.

We trappen de reeks volgende week af met de benchmark als stimulans voor innovatie.

Andere artikels in deze reeks

• Deel 1: De Foldaway - introductie
• Deel 2: Benchmark als stimulans voor innovatie
• Deel 3: Design in functie van branding en stevigheid
• Deel 4: Sterkteberekeningen voor het beste resultaat
Deel 5: Van theorie naar praktijk met prototyping

Benieuwd hoe we jouw idee omzetten in een concreet product dat afgestemd is op de verwachtingen van je (potentiële) klanten? 

Contacteer ons