Artori - Steven Van den Bremt
Naar het overzicht

Behind the scenes:

Steven Van den Bremt

Scroll voor meer

Engineering bureau Artori zag het licht in 2016 als passieproject van Steven Van den Bremt en Inge Demuynck. Als product development director neemt Steven binnen Artori het creatieve en technische luik onder zijn vleugels.

Waar is hij geworteld? Wat betekent Artori voor hem? En hoe ziet hij de toekomst?

Artori - Steven Van den Bremt

Van knutselaar tot eigen productontwerpbureau


Als kleine rakker was Steven gefascineerd door tekenen en knutselen. Met Lego Technics ging hij resoluut voor eigen ontwerpen in plaats van slaafs plannetjes te volgen. Een opleiding als industrieel ingenieur was dan ook een logische stap. Hij koos voor de (toen) splinternieuwe opleiding industrieel ontwerp, het perfecte huwelijk tussen ingenieurs- en ontwerpgerichte vakken. De eerste kiemen voor Artori werden toen gelegd.

Toen hij de 40 naderde, na heel wat ervaring opgedaan te hebben, was de tijd rijp voor een eigen ontwerpbureau. Niet het zoveelste bureau in het rijtje, maar anders dan de andere: geen mooie tekening zonder stevige engineering.

Maakbare én verkoopbare producten ontwikkelen. Daar maken we met Artori het verschil en dat is ook altijd mijn droom geweest.

Artori - Steven Van den Bremt

Artori: toewijding en passie


Artori is een vertaling van hoe Inge en Steven zelf zijn. De “Why” van Artori weerspiegelt hun werkwijze en wat ze willen betekenen voor hun klanten: een toegewijd team dat hen met veel passie begeleidt bij de realisatie van hun nieuw product. Een team waar iedere klant blindelings op kan vertrouwen.

Daarom kiezen klanten voor Artori. Geen holle praatjes, maar oerdegelijke begeleiding om tot een mooi eindresultaat te komen.

Het mooiste compliment dat ik van een nieuwe klant kreeg, was de doorverwijzing die hij van één van onze partners had gekregen: als je wil dat het goed is, moet je naar Artori gaan.

Artori - Steven Van den Bremt

Verdere uitbreiding met blijvende focus op het productontwikkelingsproces in 5 stappen


Binnen de twee jaar wil Artori uitbreiden naar een team van 5 ervaren ontwerpers, met behoud van de focus op de 5 ontwerpstappen die het engineeringbureau vandaag aanbiedt. Artori wil een referentie zijn voor start-ups en bedrijven die hun toffe ideeën willen omzetten in maakbare en verkoopbare producten en is goed op weg om die ambitie waar te maken.

En dat allemaal in een gezonde werk-privé balans. Samen met Inge geniet Steven van de wandelingen met hun honden. Het ideale moment om de knop even om te draaien en te genieten van de natuur. Tokkelen op zijn gitaar en 5 dagen per week sporten zorgt verder voor de nodige zuurstof om Artori samen met Inge de toekomst in te loodsen.