Artori
Naar het overzicht

Artori: zoveel meer dan alleen maar product-
ontwikkeling.

Scroll voor meer

Sinds de oprichting in 2016 blinkt Artori uit in realistische ontwerpen die leiden tot succesvolle producten. Passie en kostenefficiëntie dragen we bij iedere opdracht hoog in het vaandel. Voeg hier onze jarenlange expertise, technologische knowhow en ons gespecialiseerd netwerk aan toe en je begrijpt waarom 98% van onze ontwerpen in productie gaat, zowel voor startups als voor gevestigde ondernemingen.

We hebben echter veel meer te bieden dan enkel productontwikkeling. Heeft je innovatietraject een duwtje in de rug nodig? Of ben je op zoek naar een partner die je productie in goede banen leidt? Ook hiervoor gaan we graag met jou in zee.

Onze diensten in een notendop:
 

Artori - product innovatie

Product innovatie

Van uitdaging tot gevalideerd prototype

Wil je je productinnovatie in goede banen laten leiden of wil je je innovatietraject versnellen? Met een design sprint geeft Artori je innovatiefunnel een boost.

In amper 4 dagen gaan we samen met jou op zoek naar unieke oplossingen voor complexe uitdagingen. Het resultaat is een gevalideerd prototype dat we testen bij je potentiële klanten. 

Meer over product innovatie
 

Artori - engineering

Productontwikkeling

Van idee naar productietekening

Wij geloven er heilig in dat ieder goed idee kan vertaald worden in een een maakbaar en financieel haalbaar product. Of het nu gaat om grote productievolumes of kleine oplages, dankzij onze expertise en technologische knowhow slagen we er keer op keer in om succesvolle producten te ontwikkelen voor starters en gevestigde bedrijven

Met een design op basis van de gekozen technologie onderscheiden we ons bovendien van andere productontwikkelingsbureaus. Tijdens een product scan achterhalen we eerst de geschikte productiemethode en welke materialen in aanmerking komen om vervolgens aan de slag te gaan met creatieve vormgeving in de product design fase. In de engineeringsfase voorzien we een technisch 100% sluitende tekening waarmee je product ook effectief gemaakt kan worden. 

Meer over productontwikkeling
 

Artori - productie

Productie

Van tekening naar product

Nu we je product technisch hebben uitgetekend met oog voor het allerkleinste detail, is het tijd voor productie. Artori ontzorgt je graag in het productieproces, van de selectie van leveranciers tot de opstart van je productie en van kwaliteitsopvolging tot projectopvolging en -optimalisatie.

Wanneer je je productie helemaal aan ons wil toevertrouwen, bieden we via onze ervaren productiepartners technologieën aan zoals o.a. vacuümgieten, vacuümvormen en lage druk spuitgieten.

Wat je ook verkiest: we garanderen kwaliteitsvolle productieondersteuning met 100% toewijding

Meer over productie

Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Wil je je innovatietraject versnellen, een idee omzetten in een maakbaar product of heb je productondersteuning nodig? 

Contacteer ons