Artori: een andere kijk op productontwikkeling.
Naar het overzicht

Artori: een andere kijk op product-
ontwikkeling.

Scroll voor meer

Je hebt een schitterend idee dat je wil omzetten in een maakbaar product maar je weet niet van welk hout pijlen te maken? Een productontwikkelingsbureau is je redder in nood en met een onstuitbaar enthousiasme gaan de meeste product designers onmiddellijk aan de slag met de vormgeving. Je hart bonst op volle toeren terwijl je idee vorm begint te krijgen. Maar wat als dat prachtige design uiteindelijk technisch niet realiseerbaar is? Of wanneer het enkel maakbaar is tegen een te hoge kostprijs? 

Deze koude douche én nodeloze kosten bespaart engineeringsbureau Artori je maar al te graag door productontwikkeling op een andere manier aan te pakken. Lees verder en ontdek hoe.

Artori product design

Met een design op basis van de gekozen technologie maken we het verschil.

Bij Artori dragen we kostenefficiëntie hoog in het vaandel en gaan we eerst na of je product überhaupt haalbaar is alvorens te starten met het design. 

Ons traject in 3 stappen om jouw succesverhaal te realiseren: 

1. Product scan

In deze fase gaan we na of je product maakbaar en financieel haalbaar is. Hoe gaan we het product opbouwen? Welke is de meest geschikte productiemethode? Welke materialen komen in aanmerking? … De antwoorden op deze en nog andere vragen bundelen we in een gedetailleerd rapport met een kostenraming. De perfecte leidraad om te beslissen of je je product al dan niet op de markt gaat brengen en om op zoek te gaan naar potentiële investeerders en productiepartners.

2. Product design

Bij Artori staat het design helemaal in teken van de gekozen technologie en budgettaire haalbaarheid. Dat vertaalt zich in een creatief maar realistisch design, zonder de nieuwste trends en de doelgroep voor wie het product gemaakt is uit het oog te verliezen.

3. Engineering

Dankzij de vormgeving op basis van de gekozen technologie en onze expertise van productietechnieken tekenen we je product in de engineeringsfase technisch uit met oog voor het allerkleinste detail. Het resultaat is een technisch 100% sluitende tekening waarmee je product ook effectief gemaakt kan worden.

Dankzij onze eigenzinnige visie op productontwikkeling vermijden we dat jij kostbare tijd en geld verliest. Ons motto is niet voor niets “beginnen bij het begin” en dankzij deze aanpak gaat 98% van onze ontwerpen in productie. 
 

Meer over productontwikkeling