Artori - D2M 2022
Naar het overzicht

Bezoek Artori op D2M

Scroll voor meer

Op 21 en 22 september 2022 vindt D2M (design to manufacturing) plaats in Kortrijk Xpo. Industrialfairs, organisator van 5 Belgische technologiebeurzen, heeft samen met de powering partners Agoria en Howest Industrial Design Center, de handen in elkaar geslagen voor een volledige make-over van de vroegere netwerkbeurs Prototyping-MNE. 

Maak kennis met Artori

We verwelkomen je graag op 21 of 22 september op stand 404. Je kan je gratis registreren via onderstaande link met de code DTM124.

Registreer je nu

 

Artori - D2M 2022

De missie van D2M

Teams uit maakbedrijven en machinebouw snel, gericht en gezellig – en onder 1 dak – te laten proeven van de actueel best beschikbare technologie, machines en software van vandaag, voor het ontwerpen en maken van morgen.

Op D2M komen bedrijfsleiders, management, afdelingshoofden en operatoren uit maakindustrie, metaal-en kunststoffentransformatie,  machinebouw en industriële toelevering samen. Afdelingshoofden verantwoordelijk voor design, productie, assemblage, maintenance, toelevering, kwaliteit, innovatie, digitalisering, onderzoek, innovatie & ontwikkeling zoeken specifieke oplossingen, technologie en expertise om hun afdelingen te te optimaliseren, te automatiseren, te innoveren en vooral om te integreren in een gesmeerde productiegerichte en klantgedreven organisatie.


Meer info via www.d2m.be/