Artori-projecten-2023
Naar het overzicht

Artori blikt terug en kijkt vooruit.

Scroll voor meer

Sinds het ontstaan in 2016 gaat het hard voor engineering bureau Artori: een onophoudelijke rollercoaster van boeiende projecten die elkaar opvolgden en een zoektocht naar de juiste mensen op de juiste plaats. Met vallen en opstaan hielden we altijd één doel voor ogen: het succesverhaal van onze klanten realiseren.

We nemen even de tijd om stil te staan bij het afgelopen jaar en kijken wat de toekomst in petto heeft.

2023: een intensieve en boeiende rit

2023 was voor ons een mooie, uitdagende en boeiende rit waarin iedere seconde telde. 

Onze expertise en toewijding werd door onze klanten beloond met nieuwe projecten die ze aan ons toevertrouwden en daar zijn we hen natuurlijk heel dankbaar voor. Tegelijkertijd vonden ook nieuwe klanten de weg naar Artori en ook hen laten we graag kennismaken met onze vakkennis en passie voor productontwerp. 

Last but not least, een shoutout naar onze mechanical engineer Aaron. Niet alleen is hij enorm gegroeid in zijn job, ook in zijn bijkomende rol als projectleider wist hij ons te verrassen.

2024: op naar de toekomst

Genoeg over het verleden want we kijken gretig uit naar de toekomst. Concreet betekent dit de realisatie van een aantal projecten die in 2023 werden opgestart en de aanvang van een aantal nieuwe projecten waar we onze tanden in zullen zetten. 

Eén ding is zeker: onze klanten zullen altijd centraal staan in ons verhaal. En om hen nog beter en efficiënter te servicen, hebben we ons team inmiddels uitgebreid met een tweede mechanical engineer. En hierbij stopt de zoektocht naar meer gedreven en gepassioneerde medewerkers niet.

Kortom: de toekomst heeft mooie uitdagingen in het verschiet die we gedurende het jaar met jullie zullen delen.
Stay tuned!

Onze zoektocht naar gepassioneerde medewerkers stopt nooit.

Ben jij gebeten door de productontwikkeling-microbe en voel je je thuis in een (klein) team van gedreven productonwikkelaars? 

Spontaan solliciteren