Artori starter hulp
Naar het overzicht

Heeft u als starter hulp nodig bij de ontwikkeling van uw product?

Artori begeleidt u doorheen het volledige proces!

Scroll voor meer

01 Design sprint

In amper 4 dagen definiëren we samen je product en testen we een prototype bij je doelgroep. Zo komen we te weten hoe je klanten op het product zullen reageren alvorens tijd en kosten te investeren in de ontwikkeling ervan.

Tijdens een voorbereidende intake zijn we één en al oor, nemen we de uitdagingen van je toekomstige product onder de loep en stellen het juiste team samen om de design sprint in goede banen te leiden. Vervolgens is het tijd voor de sprint:

Artori - Product scan

02 product scan

Wat wil je met je product bereiken? Hoe moet je product opgebouwd worden? Welke productiemethode is het meest geschikt en welke materialen komen aan bod? 

In deze fase brengen we de technische en economische eisen in kaart om jouw idee om te zetten tot een maakbaar product.

Artori - Product design

03 Product design.

Hier staat de vormgeving centraal op basis van de gekozen technologie. Een goede technische basis is essentieel om een mooi product te ontwerpen en een creatief maar realistisch design vergroot de kans op slagen.

Dat betekent ongetwijfeld “kill your darlings”, maar is niet noodzakelijk een beperking van de ontwerper. Een groots designer blinkt uit met een mooi design in functie van budgettaire en technologische haalbaarheid en speelt tegelijkertijd in op de nieuwste trends.

Artori engineering

04 Engineering

We tekenen je product technisch uit met oog voor het allerkleinste detail. Het resultaat is een technisch 100% sluitende tekening waarmee je product ook effectief gemaakt kan worden.

Artori - productie

05 Productie

In de laatste fase van het productontwikkelingsproces bieden we kwaliteitsvolle productieondersteuning aan met 100% toewijding. We ondersteunen jou of je productiepartners of schakelen onze partners in voor de levering van een geassembleerd product of losse onderdelen.

Wil je meer weten of onze aanpak?

In een productontwikkelingsproces van 5 stappen zetten we je idee om in een maakbaar én financieel haalbaar product dat voldoet aan jouw noden én die van de eindgebruiker.

Naar onze aanpak