Inge Demuynck - Managing director Artori
Naar het overzicht

Inge Demuynck

Scroll voor meer

Engineering bureau Artori ontstond in 2016 als passieproject van Steven Van den Bremt en Inge Demuynck. Als managing director staat Inge in voor de dagelijkse werking van Artori.

Waar is zij geworteld? Wat betekent Artori voor haar?
En hoe ziet zij de toekomst?

Inge Demuynck - Managing director Artori

Achter iedere man een sterke vrouw


In 2016 hield Steven Van den Bremt Artori boven de doopvont. Al gauw merkte hij dat hij handen tekort had en zette Inge mee haar schouders onder de kersverse onderneming. Naast de core business van ontwerp en engineering kostte het hen enige tijd om de verdeling te vinden tussen alle andere aspecten. 

Maar net zoals ze elkaar in het dagelijkse leven aanvullen als koppel, vormen ze binnen Artori de perfecte tandem. Terwijl Steven instaat voor het creatieve en technische, zorgt Inge als managing director ervoor dat Artori draait als een strak geoliede machine.

Doorzetter met voorliefde voor cijfers 


Haar diploma Ingenieur Chemie komt misschien niet meer echt van pas in de dagelijkse werking van Artori, maar de opleiding ligt zeker mee aan de grondslag van wie Inge vandaag is. Een doorzetter met de drive om tot het uiterste te gaan, die de moeilijkheden van het ondernemerschap niet uit de weg gaat, een goed oog voor opportuniteiten heeft en iedere kans ten volle benut.

Haar voorliefde voor cijfers komt dan weer des te meer van pas bij de boekhouding en het management van Artori. Als sterke vrouw staat ze haar mannetje binnen een creatief en technisch team, stuurt ze Artori op een gedreven manier en laat ze niets aan het toeval over.

Inge Demuynck - Managing director Artori

Groeien met een open geest


Inge beschouwt Artori als haar kind. 

“Je start klein en doet er alles voor om het te laten groeien en bloeien. Het is iets dat altijd deel van je uitmaakt.” 

Binnen dit groeiproces laat ze zich graag inspireren door de mensen waarmee ze samenwerkt. Ze twijfelt niet om haar aanpak en mening af te toetsen en andermans ideeën te integreren binnen haar visie, zonder deze te verloochenen.

Inge Demuynck - Managing director Artori

Passie, kwaliteit en een enthousiast team


Artori draait voor Inge om passie. Ze gaat er prat op dat klanten op een warme manier begeleid worden tijdens een traject dat voor veel bedrijven geen sinecure is.

Een kwalitatieve partner waarbij de projecten van hun klanten Artori even nauw aan het hart liggen. Met deze mindset wil ze het engineeringsbureau samen met Steven in de komende jaren uitbreiden met mensen die dezelfde gedrevenheid en passie voor productontwerp delen. Een hecht team dat ervoor zorgt dat hun klanten op beide oren kunnen slapen. 

Passie en kwaliteit zijn kernwaarden die Inge ook in haar vrije tijd hoog in het vaandel draagt. De meeste zorgen vergeet ze tijdens de ontspannende wandelingen met Steven en de honden terwijl ze genieten van de natuur. Tijdens het bakken gaat ze helemaal op in het creatieve proces en schuwt ze enig experiment niet.